Eladó családi ház Budapest XX. ker 61 500 000 Ft

Leírás

Igazi kertvárosi ,csendes parkos környezetben ,önálló helyrajzi számon bejegyzett családi ház tulajdonostól eladó.
Pesterzsébet Szabótelepén 322nm-es telken,1960-as években épített, műszakilag és esztétikailag is felújított 63nm-es ,Nappali +2 hálószobás ,tágas étkezőkonyhás téglaépítésű családi ház ,a kertben + 20 nm-es melléképülettel,+ tárolóval akár 3 gépkocsi számára beállási lehetőséggel .
A családi házat 2004-ben teljes körűen felújították és 1 lakószobával bővítették .A felújítás kiterjedt a vízvezetékekre a vízhálózatra ,cserélték a hideg –meleg burkolatokat ,radiátorokat ,hőszigetelt üvegezésű műanyag nyílászárokat építettek be redőnyökkel, szúnyoghálóval és az ingatlan homlokzatát is hőszigetelték ,ennek köszönhetően a lakóház rezsije kedvező. Fűtés-melegvíz gáztüzelési kazánnal A DK-ÉNY fekvésű teljesen elszeparált „nyeles” telken a gondozott kert örökzöldekkel díszített, a hangulatos csendes belső kert részben füvesített ,részben díszburkolattal fedett. A 20 nm-es melléképület akár vendégszobának vagy irodának is kialakítható. Igény szerint a ház lakótere is növelhető a helyi beépítési szabályok szerint a tetőtér beépítésével.
Csendes kertvárosi elhelyezkedése miatt akár fiataloknak ,kisgyermekes családoknak akár nyugdíjas korosztálynak vagy otthon munkát végzőknek is ajánljuk.
Az ingatlan tehermentes ,előzetes időpont egyeztetéssel megtekinthető.
A környékről :Számos intézmény ,Városközpont(10-15 perc) tömegközlekedéssel megközelíthető,Bölcsöde,Óvoda,ált.iskola,szakiskola,sportpályák,Aldi,CBA stb.
Tömegközlekedés: pár percre Határ úti 3 metróhoz ,52-es villamos ,Dunapart,belváros 2/B villamos ,Dél-Pesti Kórház 35-ös autóbusz.
Irányár:61.5 M Ft.-
Érd:06 203274711

Családi ház részletei

Ár: 61 500 000 Ft
Méret: 63 négyzetméter
Azonosító: 11423792
Telek: 322 négyzetméter
Rezsi: 60 000 Ft/hó
Ingatlan állapota: Felújított
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Komfort
Elhelyezkedés: Udvari
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Beépíthető tetőtér
  • Garázs
  • Kábel TV
  • Melléképület
  • Padlás
  • Parketta
  • Pince
  • Terasz
  • Medence

Térkép


Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra