Eladó családi ház Budapest XVIII. ker 174 000 000 Ft

Leírás

KIVÁLÓ BEFEKTETÉS A 18.KERÜLET SZÍVÉBEN!!!

Eladásra kínálok a 18.kerület, Kossuth Ferenc-telep részén elhelyezkedő 227 nm alapterületű, teljesen felújított, 4 lakásból álló, tetőtér beépítéses önálló családi házat!!!

Elrendezését tekintve a tetőtérben egy 96 nm önálló összkomfortos lakrész került kialakításra, amely nappali + 3 szobás. A földszinten 130 nm alapterületen 3 db szintén összkomfortos lakás került kialakításra, eltérő méretben és elrendezésben. A lakások rezsije almérők alapján külön elszámolható. A ház alatt található szuterén szinten egy garázs és több tároló és háztartási helyiség helyezkedik el.

Az ingatlan az elmúlt években teljes felújításon esett át teljes gépészete ki lett cserélve, homlokzati szigetelést, új műanyag nyílászárókat kapott redőnnyel felszerelve. Minden lakás új konyhabútorral lett felszerelve.

A fűtést a tetőtéri lakásban egy gáz-cirkó, radiátoros fűtéssel, a melegvizet egy 100L-es ARISTON villanybojler szolgáltatja. A földszinti lakásokban a fűtést egy központi hőszivattyú szolgáltatja, padlófűtéssel, a melegvizet minden lakásban egy saját 100L-es ARISTON villanybojler biztosítja.

Az udvaron helyet kapott, még egy 3 részre osztott szintén felújított, szigetelt tornácos melléképület.

Minden kiszolgáló egység elérhető: Iskola, óvoda, bevásárlási lehetőségek, gyógyszertár, bkv járatok, vasút 5-10 perc sétára, amellyel 25-30 perc alatt a Nyugati-pályaudvaron lehetünk.

AZ ALAPRAJZ ÉS A LEÍRÁS, KIZÁRÓLAG TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ!!!

IRODÁNK INGYENES HITEL ÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL, ÉS AZ ÚJ CSOK PLUSZ FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT!

Családi ház részletei

Ár: 174 000 000 Ft
Méret: 227 négyzetméter
Azonosító: 11430048
Irodai azonosító: 323462
Telek: 700 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Komfort fokozat: Dupla komfort
Egész szobák: 7

Egyéb jellemzők

  • Garázs
  • Terasz

Így keressen családi házat négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a családi házak
listáját
Válassza ki a megfelelő
családi házat
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra